top of page

Process mining

Maak met process mining een objectieve analyse van elk proces zoals het daadwerkelijk uitgevoerd wordt. Een groot verschil met hoe men denkt dat het proces uitgevoerd wordt.

Met behulp van data uit verschillende systemen wordt het proces grafisch weergegeven met statistische informatie waarna snel bottle necks gevonden kunnen worden.

De gegevens die gebruikt worden voor de analyse komen direct uit één of meerdere systemen. Op basis van taaknaam, datum en tijd, en een case-id wordt middels AI een werkelijke weergave van het proces gemaakt met objectieve statistieken. 

Het vergaren van data gaat niet alleen initieel veel sneller dan bij Lean Six Sigma methodieken, het is ook nog eens keer op keer repeteerbaar. Repeteerbaar met een druk op de knop...

Door process mining te koppelen met BI rapportages krijg je als het ware een realtime dashboard van hoe processen uitgevoerd worden.

Wil je meer weten? Dat kan, via alle digitale kanalen of, met een kop koffie of thee. Intussen kan je hier contact opnemen.

bottom of page